Ana tund të pasmet para tyre, Berti dhe Driloni e humbin fare: Kape çik kape…

Pak para nisjes së spektaklit “Dance with me”, Robert Aliaj dhe Drilon Hoxha kanë qenë duke biseduar në korridoret e televizionit, ndërsa i ka ndërprerë Ana Lika.

Ajo ka kaluar para tyre ndërsa të pasmet i kishte ekspozuar “ca si shumë”.

Berti nuk e ka lënë pa komentuar, teksa i është kthyer Drilniot dhe i ka thënë:

Ja ja.. shihe çik.. kape çik”.

Ndërkohë Ana me batutë i është kthyer:

Pse s’jam class? Biles u mbulova shume së në përgjithësi jam lakuriq fare”.

Real Time Web Analytics