Arjon Muça e thotë publikisht: Kjo grua më ka ofruar 100 milionë lekë për një natë

Ish-banori i “Big Brother 2”, Arjon Muça ka qenë së fundmi i ftuar në “Pop Culture” ku ka folur për fillimet e karrierës së tij, modelingun, jetën private etj.

I pyetur nga Dojna nëse gjatë karrierës së tij ka pasur oferta seksuale apo jo, Arjoni tregoi se një grua i ka ofruar 100 milionë lekë, por ai kishte refuzuar.

“Kur kam qenë 24 vjeç më kanë ofruar plot 100 milionë lekë. Ishte një grua, por unë isha fëmi dhe e refuzova. Më tha: ‘Vendosi gishtin makinës së fundit’ dhe unë thashë jo”, tregoi Arjoni.

Real Time Web Analytics