Arta Bajrami reagon për dasmat në estradë: A ka naj lajm për viza?

Arta Bajramit nuk po i intereson për martesat e fëmijëve të këngëtarëve të vendit.

Me anë të një postimi në Facebook, Arta ka treguar se nuk do më që të dëgjojë për dasmat që po ndodhin në estradë.

Në vend të kësaj, ajo do të dijë nëse ka ndonjë lajm për viza.

Nuk mund ta fajësojmë Artën, pasi këto dy javët e fundit si dasma e Gresës ashtu edhe e martesa e djalit të Remzie Osmanit, kanë pushtuar mediat dhe rrjetet sociale./Gazeta Express