Babai sakrifikon gjithçka që djali i tij të arsimohet në qytet. Pas disa vitesh ja se si vjen i biri ta takojë….Këto foto do të t’ju bëjnë të qa.ni!

Këto foto prekëse u bene virale në 2013, duke përshkruar një baba të zbathur me djalin e tij, te sapodiplomuar ne kolegj.

Këto foto tregojnë dashuri të pavde. kshme dhe të pakushtëzuar të babait ndaj djalit të tij. Ai ka qene i ve kur ka lindur djali i tij. Gruaja e tij vd. iq shume shpejt pas lindjes së djalit të tij, dhe që nga ajo kohë, ai e rriti i vetem djalin.

Ky burre, i cili jeton në Tajlandë, është një fermer, dhe te gjitha te ardhurat e vogla qe ai mbledh, të gjitha shkojne per edukimin e djalit të tij.
Së fundi, erdhi koha kur djali ishte gati për të ndjekur kolegjin, kështu që babai vendosi të shiste të gjitha sendet e tij ne menyre qe djali të mund të vazhdonte kolegjin dhe te diplomohej.

Nëpërmjet punës së madhe dhe sakrificës së babait të tij, djali u diplomua nga Universiteti Ratchptr në Chiang Rai në Tajlandën Veriore. Kjo është një arritje e madhe për të dy, djalin dhe të atin, pasi ata jetojnë në një fshat të varfër ku përfundimi i shkollës nuk është normë.

E tillë është dashuria e një babai për djalin e tij dhe anasjelltas. Djali i tij postoi një foto të të dyve kur ai mbante kapelen e tij të diplomimit dhe pelerinen me këtë titull: “Një fermer i varfër mbështeti djalin e tij për të përfunduar diplomimin e tij; Babai im është krenaria ime më e madhe, tha biri. Sa pelqime meriton ky baba i madh? ”

Postimi mori më shumë se 100.000 pëlqime, komente dhe shperndarje nga perdorues te Facebook nga vende të ndryshme anembanë botës.