Bëni kujdes: Sipas astrologe Merit kjo shenjë horoskopi do ketë skandale këtë muaj

E ftuar tek “Rudina”, ditën e sotme, astrologe Meri Shehu ka dhënë parashikimin për muajin shkurt për të gjitha shenjat e horoskopit, duke i renditur nga ajo me pak fat tek ajo me më shumë fat.

Një nga shenjat që qëndronte në fund të listës ishte Binjakët për të cilët Meri tha se këtë muaj do kenë vetëm skandale dhe zhgënjime.

“Binjakët do kenë disa zhgënjime, utopi-ra dhe skandale në jetën personale, por edhe në lidhje me karrierën. Kështu që kujdes me eprorët, kujdes me marrëdhëniet ekonomike, kujdes me lidhjet erotike sidomos në data 17 dhe 25 shkurt që janë edhe datat më të vështira të muajit shkurt përsa i përket skandaleve”, tha Meri.

Real Time Web Analytics