Besi majë pemës rrezikon të bjerë, Xhensila filmon momentin epik

Çifti shumë i dashur për publikun, Xhensila dhe Besi, përpos ngarkesës së punëve e projekteve, kanë zgjedhur që ditën e sotme ta kalojnë në natyrë pranë njëri-tjetrit.

Në një video të postuar në Instagram, Besi shihet të ketë hipur majë pemës ndërsa Xhensila e filmon, në pritje që ai të bie.

“Po pres momentin që të biesh. Shih kur të bjeri”, dëgjohet të thotë Xhensila në video, por Besi jo vetëm që nuk bie, por kollaj fare ecën mbi trungun e pemës derisa vjen tek Xhensila.

“Kur te bejne video me mendimin qe ti do biesh, por harrojne aftesite e tua si katunar”, shkruan Besi në përshkrimin e videos.

Real Time Web Analytics