Connect with us

Biondja që “trullosi” Tiranën, me të pasmet e nxjerra komplet jashtë (Video)

Kuriozitete

Biondja që “trullosi” Tiranën, me të pasmet e nxjerra komplet jashtë (Video)

Ekstravaganca është një trend i kahershëm. Dëshira për tu shfaqur ndryshe, për të bërë përshtypje të forta. Por askush nuk mund t’i gjejë kuptimin, ekspozimit të tepruar të të pasmeve në mënyrë kaq të hapur….


Ekstravaganca është një trend i kahershëm. Dëshira për tu shfaqur ndryshe, për të bërë përshtypje të forta.
Por askush nuk mund t’i gjejë kuptimin, ekspozimit të tepruar të të pasmeve në mënyrë kaq të hapur. Gjithsekush ka mendimin e vetë brenda kornizave të një shoqërie të lirë dhe “pa komplekse “, të gjithë kanë dëshirë të moralizojnë, gjykojnë dhe përçmojnë.
Përpos kesaj, askush nuk mbetet pa kthyer sytë nga kjo vajzë, që është bërë me të vërtet personazh./shqiperiaime.al

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top