Brenda shtëpisë së Linda Halimit, nëna e re tregon ambientin e ri të familjes së saj

Linda Halimi ka bërë edhe një shtëpi të re për të dhe familjen e saj.

Ajo së fundi është bërë nënë për herë të parë dhe duket se Linda dhe bashkëshorti i saj kanë vendosur të dalin për të jetuar në një hapsirë të e më të madhe.

Këngëtarja e famshme kosovare Lindita Halimi e cila jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me bashkëshortin e saj amerikan, solli në jetë muaj më parë vajzën Kaimanën.

Dhe tani ajo ka zbuluar hapësirën brenda shtëpisë së saj.

Madje ka vënë në pah shtratin e ri që e ka blerë, e po ashtu edhe dhomën e ndejës, derisa thotë se po pret që t’i vijë një ekran gjigant për ta vënë në një pjesë të caktuar të dhomës.