Burri nga Tirana kontrollon telefonin e gruas, i ikën truri nga mesazhet që lexon…

Privatësia është e nevojshme dhe për ta ruajtur atë, ndonjëherë është mirë që të fshihen mesazhet sepse dashje pa dashje telefoni ynë mund të përfundojë në duart e dikujt tjetër.Kjo ka ndodhur me një burrë e grua në Tiranë.
Burrit i është sosur durimi me të shoqen, kur ka lexuar mesazhet e saj me mikeshën dhe planet e së ardhmes.
Nuk dihet se ç’ka ndodhur mes çiftit pas mesazheve të mëposhtme, por është e sigurt se gjërat mes tyre nuk janë aspak mirë….Shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet shkrimi i plot

Real Time Web Analytics