Connect with us

Burri shqiptar me dy gra: Një javë me njërën, e një javë me tjetrën (Video)

Lajme

Burri shqiptar me dy gra: Një javë me njërën, e një javë me tjetrën (Video)

Një histori nga ato të rrallat, jashtë normales por që ka ndodhur dhe zhvillohet dita-ditës.

Në fshatin Dobrun i Hasit, Dem Mula 63 vjeç mban dy gra. Pas gruas së parë, Hatixhja, Dem Mula, vendos të marrë një grua të dytë, Nazmijen, pasi e para nuk bënte fëmijë. Por as me atë nuk arriti. Kështu që vendos t’i mbajë të dyja. Nga përshkrimi i dy grave, ato nuk kanë xhelozi me njëra-tjetrën, madje bashkëshortin e tyre e ndajnë në mënyrë të barabartë. Me dhoma të ndara sigurisht.
“Sa çifte ka kështu… ne s’jemi as të parët dhe as të fundit”, thotë Hatixhja. “Siç e kemi ne në Veri, një javë njëra e një javë tjetra”, thotë 63 vjeçari me dy gra.

Lexo Me Shume
Dicka qe mund te ju pelqej..
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Lajme

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top