Dhërmiu me çmime për të vënë “duart në kokë”, ja sa kushton një copë djathë

Si gjithmonë Dhërmiu na befason me çmimet, të cilat janë më të kripura se ujërat e atyre anëve.

Këtë verë me sa duket avazi i zakonshëm ka nisur shpejt. Kjo faturë e lëshuar sot nga një restorant në Dhërmi dhe e publikuar në gazetën “Dita” e ilustron më së miri situatën alarmante të çmimeve.

Në menu ishte shënuar 250 lekë. Në faturë, dyfishi. Kur e pyetëm kamarierin, na tha që menuja ka çmimet e vjetra, çmimi i djathit është me menunë e re,-shprehet djali.

Herën tjetër që do t’ju bjerë rruga andej më mirë merrni bukë me vete.

Real Time Web Analytics