Djaloshi nga Kosova gjen 700 euro në rrugë por nuk i prek me dorë, gjesti që bën i lë të gjithë gojëhapur

Një qytetar i komunës së Gjilanit është përfshirë në një situatë që rrallë mund t’i ndodhë ndokujt, por i ka qëndruar bensik vlerave të tij morale.

Ai ka gjetur pranë parave edhe kartën e identitetit të personit të cilit i kanë humbur, që me siguri që do i kenë rënë nga kuleta.

Siç shihet edhe në foto, paratë i përkasin personit me inicialet M.S, po ashtu banor i kësaj komune.

Personi që i ka gjetur, ka njoftuar nëpërmjet një grupi të madh në Facebook për të përhapur lajmin, në mënyrë që paratë t’i shkojnë sa më shpejt të zotit.

Ai ka shkruar:

Kush e njeh këtë person se i paskan ra do pare me letërnjoftim le të lajmërohet”.

Të shumtë kanë qenë ata që e kanë lavdëruar për gjestin fisik, por nuk kanë munguar as ata të cilët e kanë kritikuar se ky ishte fati i tij dhe nuk duhet ta hidhte tutje.