Ferkonte koken me patate, te gjithe menduan se kishte “luajtur” nga mend e kokes, ja se cfare mrekullie i ndodhi

Sa herë ëë shfaëen thinjat, njerëzit shpesh duan t’i mbulojnë ato. Përveç produkteve kozmetike, ekzistojnë mjete natyrale – por shumë njerëz mendojnë se këto thjesht nuk funksonojnë për ta.

Mblidhni së bashku këto produkte për të ndihmuar në ngjyrën e flokëve me lëng patate:

6 patate.

4 gota me ujë të nxehtë.

Vaj esencial.

Tas të pastër.

Ëeroni patatet dhe vendosni lëkurat në tenxhere me katër gota uji dhe lwreni për 25 minuta. Pas kësaj, fikni nxehtësinë dhe leri patatet në ujë të nxehtë për 15 minuta shtesë.

Tjetra, vendosni lëngun në enën e pastër, shtoni disa pika të vajit tuaj esencial. Lwre të ëetësohet për pak minuta para se ta përdorni, etj.