Fortunë e tme rr shme në Ulqin, pushuesit kosovarë: Nuk kemi parë kurrë diçka të tillë

Shtrëngata jashtëzakonisht e fuqishme dhe e fri k shme që goditi mbrëmë Ulqinin shkaktoi edhe dëme të mëdha materiale, duke dëmtuar makinat dhe duke rrëzuar drunjtë.
Ishte një sistem shumë i fuqishëm stuhish që arriti në Ulqin dhe Shqipëri që nga Dalmacia e Kroacisë, përmes Hercegovinës dhe Malit të Zi.

Ka os i vërtetë u shkaktua edhe në plazhe, ku çdo gjë mbeti e përm bysur, shkruan Reporteri.net.
Disa pushues kosovarë që aktualisht po kalojnë pushimet kanë thënë se nuk kanë parë stuhi të tillë në jetën e tyre. /Reporteri.net

Shikoni pamjet e dërguara: