Gjeti një qen të braktisur me 6 këlyshë, por kur afrohet sheh një dorë të vogël njeriu

Kemi dëgjuar histori të ndryshme rreth njerëzve që shpëtuan jetën e kafshëve në situata të rrezikshme, shkruan ShkodraNews. Megjithatë, nganjëherë mund të ndodhë edhe e kundërta. Ne të gjithë e dimë se qentë janë miqtë tanë më të mirë dhe madje edhe kur ata nuk kanë fatin e mirë që të rriten në një mjedis të qetë, gjithmonë gjejnë mënyra për të treguar dashuri ndaj njerëzve.

Instinkti i nënës së kafshëve është shumë i fortë. Për më tepër, qentë janë ndër speciet më inteligjente dhe më të dashura në botë, shkruan ShkodraNews. Ata na kuptojnë lehtësisht, e dinë kur jemi të trishtuar, të lumtur ose nëse, thjesht, na nevojitet vetëm pak dashuri.

Kjo është historia e një qeni të vogël rruge, i cili sapo kishte lindur gjashtë këlyshë të bukur. Megjithatë, për një qen që jeton në rrugë, nuk është gjithmonë e lehtë të jesh nënë. Ka pak ushqim dhe qen të tjerë, ose njerëz të këqij, e ata mund të jenë një rrezik për këlyshët e vegjël.

Një qen me një zemër prej ari

Siç e thamë tashmë, e vogla Way është një qen i humbur, por pavarësisht nga kjo ka treguar të ketë një vullnet të fortë dhe jo vetëm për këlyshët e saj të vegjël.

Ishte dimër, kur një grua argjentinase me emrin Alejandra Griffa ishte në shtëpinë e saj dhe rreth orës 6 të mëngjesit dëgjoi një britmë nga rruga. Pra, ai vendosi të dilte për të parë se çfarë po ndodhte. Por, sapo arriti në vendin e fshehur ku qeni ishte me këlyshët e saj, ajo pa diçka që e la pa fjalë.

Një i fëmijë i porsalindur!

Pranë këlyshëve të Way ishte një foshnje 1-muajshe. Nëna e tij e kishte lënë atë në të ftohtë, por Way e kishte gjetur dhe e mirëpriti në familjen e saj. Qeni e mbrojti fëmijën, sikur të ishte një nga këlyshët e saj. Gjatë gjithë natës, ajo e mbajti atë afër trupit të saj për ta mbajtur ngrohtë.

Alejandra menjëherë e çoi fëmijën në spital ku i thanë asaj se nuk ishte në rrezik për jetën.

Për fat të mirë, Way ishte atje për t’u kujdesur për fëmijën, sikur të ishte një nga fëmijët e saj. Ne nuk e dimë se çfarë ka ndodhur me Way-n pas kësaj, por le të shpresojmë se ka gjetur një familje të dashur, ku të jetë trajtuar aq mirë, siç ajo e bëri me fëmijën.

Djali i vogël kishte qenë jashtë gjithë natën dhe mjekët thanë se nëse nuk do të ishte për Way-n ai me siguri do të vdiste.

Autoritetet gjetën nënën e foshnjës, e cila vuan nga një depresion i rëndë. Sipas CNN, gruaja u arrestua dhe mori ndihmë psikologjike.

Intervista e mëposhtme me Alejandra Griffa ka bërë jehonë në të gjithë botën.