I ati humbi jetën në aksi,dentin tra gjik, vajza e Paul Walker publikon foton e rrallë të tij dhe rrëqeth me fjalët

Aktori, Paul Walker humbi jetën disa vite më parë në një aks, ident tra gjik. Por së fundmi vajza e tij, Meadow ka publikuar në profilin e saj në “Instagram” një foto, e cila nuk ishte publikuar kurrë parë.

Në këtë foto aktori i ndjerë, i filmit “Fast and Furious” shfaqet duke u larë në oqean së bashku me një derr të egër.

Fjalët që Meadow ka zgjedhur për të treguar se sa shumë i mungon babai i saj janë rrëqethëse. Krahas kësaj fotoje, ajo ka shkruar:

Duke menduar për ty.’’
Meadow është 20 vjeçe. Kujtojmë këtu se ajo është fëmija i vetëm që aktori pati.

Kujtojmë këtu se nuk është hera e parë që, ajo tregon se sa shumë i mungon babai i saj.