Inxhinierja Bozo i jep shpresë banorëve të Durrësit: Dëmet janë të riparueshme

Inxhinierja Luljeta Bozo ka qetësuar dhe i ka dhënë shpresë banorëve të Durrësit në lidhje me dëmet e shkaktuara nga tërmeti.

Ajo thekson se nuk mund të japë një përgjigje, mirëpo dëmet mund të jenë të riparueshme.

Bozo thotë se:

Nuk e jap unë përgjigjen, por më duket që janë defekte që riparohen. Muratura duhet bërë sipas rregullave teknike.
Duhet thënë se në Durrës po vijon evidentimi i dëmeve të tërmetit, ku inspektorët po kryejnë vëzhgime në pallatet 5-8 katëshe.

Ndërkohë, banorët thonë se ata rrezikojnë banesat e tyre pasi ranë kanë disa allate të dëmtuara e të pabanueshme.

Ja çfarë thonë ata

Është shkatërruar çdo gjë.
Shtëpinë e kemi afër dhe rrezikojmë edhe në qe e kemi shpinë afër pallatit. Presim të vijnë ekspertët.