Isa Mustafa President, Albin Kurti Kryeministër dhe Vjosa Osmani zavëndëkryeministre e parë dhë Ministre e Punëve të Jashtme

Më 15 shtator në nji shkrim timin, saktësishtë e kamë sygjeruar këtë variant nese Vetëvëndosje del e para ose, në të njejtën variant nese LDK del e para ti ofrohët ky post Albin Kurtit.

Është e drejtë që Isa Mustafa ta merr postin e parit të vëndit kur të vijë koha dhë këtu nuk duhët patur kurfar dileme.

Albin Kurti duhët pa hamendje ta pranojë këtë kërkesë të LDK- së për shumë arësye e ndër ma të arësyeshmja do të ishte që kjo Qeveri të funkcionojë më suksës duke e patur parasyshë së krijohët nji kohezion i veprimeve në politikat e brendshme dhë të jashtme si shumë të rëndësishme për momentin.