Kaq e shtrenjtë është Lulja e Medës

Lulja e Meda janë ndër çiftet shumë të përfolura të shoubizit. Çdo foto e tyre menjëherë “prodhon” lajm, shkruan “Kosovarja”.

Meda e Lulja janë prindër të lumtur dhe dashuria mes tyre duket se po rritet edhe më shumë. Këtë e ilustrojnë edhe fotot e dedikimet që i bëjnë çifti njëri tjetrit.

A e do Lulja Meden më shumë, apo anasjelltas? Nëse gjykojmë nga deklaratat publike, është Meda ai që nuk kursehet së thëni shpesh se sa e shtrenjtë është Lulja për të, shkruan “Kosovarja”

E shtrenjtë në kuptimin e mirë të fjalës, që të mos keqkuptohemi./Kosovarja/

Real Time Web Analytics