“Knock Knock”/ Një lojë në seks që çdo çift duhet ta luajë

Ekspertja e seksit dhe lidhjeve, Dr. Pam Spurr jep vazhdimisht këshilla për çiftet. Kësaj radhe ajo ka vendosur të sjellë diçka krejtësisht të re. Ajo flet për një lojë seksuale e cila ua përmirëson këtë raport.Ajo tregon se ankesa më e shpeshtë që dëgjon nga çiftet është se “ata nuk argëtohen më si në fillim. Nuk ka më flirt dhe aspak pasion”.Sipas saj, çiftet pas një kohe vetëm fillojnë të bëjnë seks vetëm sa “për ta kryer një punë”, por nuk e shohin më si diçka tejet intime dhe që i lidh ata mes tyre.Prandaj, me qëllim që t’i rindizni shkëndijat e dashurisë dhe epshit, ekspertja e seksit rekomandon të luani lojën “Knock Knock”.  LajmeJavore

Real Time Web Analytics