Connect with us

Kur të shkoni në tualet, patjetër bëni këto tri gjëra: Zgjat vetëm një minutë, ndërkohë KILOGRAMËT SHKRIHEN!

Shëndetësi

Kur të shkoni në tualet, patjetër bëni këto tri gjëra: Zgjat vetëm një minutë, ndërkohë KILOGRAMËT SHKRIHEN!

Keni probleme me tepricën e kilogramëve dhe nuk mundeni lehtë t’i eliminoni. Provoni këtë truk dhe do të shihni që ka efekt.

Para se të shkoni në tualet bëni këto gjëra të cilat zgjasin vetëm një minutë, ndërkaq ndihmojnë:

▪ 10 pompa▪ 10 ulje galiç▪ 10 hapa
Pra, nëse shkoni në tualet gjashtë herë në ditë, kjo atëherë do të thotë nga 60 ulje galiç, pompa dhe hapa dhe kilogramët shkrihen.

Lexo Me Shume
Dicka qe mund te ju pelqej..
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Shëndetësi

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top