Ky eshte doktori i cili shpiku kete recete 5 minuteshe me veze, speca dhe kripe deti qe largon diabetin ne kohe rekord

Diabeti është sëm. undje shumë ser. ioze e cila mund të ketë pasoja të rë.nda nëse nuk trajtohet siç duhet. Kjo sëm.un.dje është duke u bërë më e shpeshtë mes njerëzit e të gjitha moshave dhe gjinive, e pjesa më e ke.qe e kësaj është se nëse diag. nost.ikoh.eni me të, tërë jetën do të duhet ta trajtoni.

Përderisa kjo sëm.un.dje shënon progres, ajo mund të rezultojë në dë.mt.im të veshkave, dë.mt.im të nervave, amputime dhe verbëri.

Sipas federates diabetit, Filipinet janë ndër vendet më të rre. zik.uara nga kjo sëm. undje. Pavarësisht se janë bërë hulumtime intensive për të zbuluar një shërim për kët ë sëm. undje, ende nuk është zbuluar diçka e re qysh nga zbulimi i insulinës.

Sidoqoftë, Dr. Jaime Dy-Liacco, doktor i mjekësisë metabolike, pohon se ka zbuluar kurën për diabetin dhe do t’ju duhen vetëm pesë minuta për ta bërë këtë. Eksperti 82 vjeçar nga Filipinet thotë se sheqeri nuk është shkaktari themelor i diabetit, por mungesa e gjashtë mineraleve thelbësore në trup.

Bazuar në zbulimet e tij, ai ka dizajnuar një recetë të veçantë që e furnizon trupin me mineralet e nevojshme për ta lu. ft.uar diabetin.

Përbërësit:

– 1-2 copa spec të dj. egës

– Dy vezë

– Një lugë gjelle kripë deti

Preni specat e dje. gës dhe përzieni me vezët. Shtoni kripën e detit në fund dhe konsumojeni atë. Pjesa më e mirë e kësaj recete është se mund të përgatitet për më pak se pesë minuta, dhe garanton rezultate të shkëlqyeshme.