Miriami tregon në cilin muaj të shtatzënisë është

Kjo duket se ka qenë periudha më e bukur për Miram Canin dhe Alban Skënderajn. Ata kanë dhënë lajmet më të bukura lidhur me jetën e tyre duke kapur në befasi fansat.

Ata u martuan në fsheftësi në ishujt Maldive, dhe më pas gjatë recitalit të Alban Skënderajt në Prishtinë, ndanë me gjithë publikun lajmin e bukur se ishin në pritje të një fëmije të dytë.

Për Class Miriam Cani ka treguar se sapo ka mbyllur muajin e tretë të shtatzënisë. Ajo nuk ka treguar ëm tepër detaje, si përshembull gjininë e bebes.

Albani dhe Miriani janë prindër të të voglës Ameli.