Momenti kur Remzie Osmani këndoi në fejesën e djalit bashkë me vëllanë e saj

Ditë më parë këngëtarja Remzie Osmani e pati një gëzim të madh familjar.
Ajo, fejoi djalin e saj Hamzën i cili tashmë ka zgjedhur vajzën me të cilën do ta kaloj jetën dhe ajo është një femër shumë simpatike.
Fejesa është mbajtur nën këngë e hare e nuk ka pasur se sit ë mungoj edhe performanca e zonjës së shtëpisë bashkë me vëllanë e saj këngëtarë, Nexhatin.
Ani pse kanë kaluar ditë nga fejesa, Remzie Osmani nuk po ndalon së publikuara momentet nga ajo natë.
Shiko fotot në linkun më poshte

Ditë më parë këngëtarja Remzie Osmani e pati një gëzim të madh familjar.

Ajo, fejoi djalin e saj Hamzën i cili tashmë ka zgjedhur vajzën me të cilën do ta kaloj jetën dhe ajo është një femër shumë simpatike

Fejesa është mbajtur nën këngë e hare e nuk ka pasur se sit ë mungoj edhe performanca e zonjës së shtëpisë bashkë me vëllanë e saj këngëtarë, Nexhatin.

Ani pse kanë kaluar ditë nga fejesa, Remzie Osmani nuk po ndalon së publikuara momentet nga ajo natë.

Disa të tilla duke kënduar në fejesën e djalit i ka ndarë edhe me ndjekësit e saj në Instastory.

Real Time Web Analytics