Connect with us

Për meshkujt të gjitha femrat janë tërheqëse, bukuria nuk ka rëndësi

Kuriozitete

Për meshkujt të gjitha femrat janë tërheqëse, bukuria nuk ka rëndësi

Rezultatet e një hulumtimi më të ri tregojnë se, pa marrë parasysh se çfarë femre gjendet përballë mashkullit, trupi i tij automatikisht përgatitet për tërheqje në kuptim të seksit, pa ndikim të trurit dhe të ndjenjave.

Në këtë studim më të ri kanë marrë pjesë meshkuj tëmoshës 21 deri në 25 vjeç, por që nuk e kanë ditur qëllimin e hulumtimit.

Është matur niveli i testosteronit pas 5 minutave të kaluarme femër të panjohur.

Në atë periudhë niveli i hormonit mashkullor është ngritur mesatarisht tetë për qind, ndërkaq ajo që i ka befasuar shkencëtarët, është fakti që pamja fizike e femrës nuk ka pasur kurrfarë roli, transmeton Telegrafi.

Pas takimit, pjesëmarrësit në këtë studim kanë dhënë vlerësimin se sa u pëlqente femra, ndërkaq rezultatet kanë treguar që pamja fizike nuk u ishte fare e rëndësishme.

Konkludimi i shkencëtarëve është dukshëm dështues për gjininë mashkullore: pa marrë parasysh faktin se çfarë femre gjendet përballë tyre, trupi i tyre (i meshkujve)automatikisht përgatitet për tërheqje në kuptim të seksit, pa ndikuar mendja dhe ndjenjat.

Lexo Me Shume
Dicka qe mund te ju pelqej..
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top