Prekëse! Milioner por me kancer, mjekët i thonë se i ka vetëm 7 muaj jetë (Video)

Ai është miliarder, por kjo nuk e shpëton nga sëmundja e kancerit. Ai paguan miliarda, por nuk ka shpresa për shërim.

Sipas tij jeta nuk mund të blihet me para, ndaj si një besimtari i devotshëm, ai dhe sëmundjen edhe vdekjen i quan dhurata nga Allahu.

Në videon e mëposhtme Aliu tregon sesi do i shfrytëzojë ditët që i kanë mbetur për të jetuar, shkruan jetaoshqef.

Videoja është hedhur disa muaj më parë, por vazhdon të jetë një ndër më të kilikuarat, ndërsa nuk dihet se çfarë është bërë me të sot.

 

Real Time Web Analytics