Connect with us

Qeveria e Kosovës dënon sulmin ndaj Sokol Zogajt

Kuriozitete

Qeveria e Kosovës dënon sulmin ndaj Sokol Zogajt

; Qeveria e Republikës së Kosovës ka dënuar sulmin ndaj Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogajt, duke konsideruar se ky akt i rëndë i kryer ndaj Zogaj është sulm ndaj institucioneve të Kosovës. Qeveria e Kosovës fton organet kompetente që të marrin të gjitha masat e nevojshme për zbardhjen e plotë […]

 

Qeveria e Republikës së Kosovës ka dënuar sulmin ndaj Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogajt, duke konsideruar se ky akt i rëndë i kryer ndaj Zogaj është sulm ndaj institucioneve të Kosovës.

Qeveria e Kosovës fton organet kompetente që të marrin të gjitha masat e nevojshme për zbardhjen e plotë të rastit dhe vënien para drejtësisë të kryesve të tij dhe fton bartësit e detyrave të rëndësishme shtetërore që të vazhdojnë punën dhe përkushtimin e tyre për mbarëvajtjen e institucioneve dhe proceseve demokratike, si parakusht i luftimit të dukurive negative dhe kryerësve të tyre.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top