Receta e gjysheve, përdoreni rregullisht dhe harrojini dhimbjet e shpinës

Dhimbjet kronike të shpinës apo të këmbëve përshkruhen si dhimbje të cilat ju pengojnë të kryeni aktivitetet tuaja të përditshme. Ato mund të zgjasin disa ditë deri në 6 muaj. Dhimbja nis fillimsiht në fund të shpinës, për të vazhduar më tej në zonat e tjera si në kofshë apo në të gjithë pjesën e këmbës.

Nëse ende nuk keni gjetur një ilaç për lehtësimin e këtyre dhimbjeve, provoni këtë recetë të vjetër të gjysheve. Kjo do t’ju largojë dhimbjet e forta vetëm pas disa përdorimesh.

Përbërësit:

1 fik i thatë.
1 kajsi e thatë.
5 kumbulla.

Përgatitja:
Prejini përbërësit në copa të vogla dhe shtypini mirë me një lugë druri. Vendoseni përzierjen në zonën ku ndjeni dhimbje. Përdoreni 3 herë në ditë në mënyrë që të veprojë më shpejt.
Mbështilleni më pas me një qese plastike dhe do të evidentoni përmirsime të dukshme brenda disa ditësh. Për rezultate më të mira duhet që ta ndiqni këtë trajtim për 1 muaj.