Connect with us

Sarkazma të bën njeri më të mirë

Kuriozitete

Sarkazma të bën njeri më të mirë

Të gjithë bëjnë ndonjë koment sarkastik herë pas here, dhe ata që identifikohen si sarkastikë nga natyra nuk mund të mos e bëjnë këtë humor verbal, Sarkazma mund të jetë një biletë e shpejtë për t’u keqkuptuar prej të tjerëve, por nuk është domosdoshmërish një tipar i keq i personalitetit.

Ka shumë gjëra pozitive kur ke një personalitet sarkastik.

Studimet tregojnë se sarkazma është shenjë e një shëndeti të mirë mendor.

Ajo të ndihmon të përzgjedhësh miq, sepse këta duan që të rrethohen nga njerëz që kuptojnë dhe vlerësojnë sensin e tyre të humorit.

Një studim i kohëve të fundit zbuloi se komentet sarkastike janë shenjë krijueshmërie, si dhe mendimi abstrakt, shkruan bota.al

Studimet tregojnë gjithashtu se trurit i duhet të punojë më shumë për të përpunuar një thënie sarkastike, prandaj njerëzit e tillë kanë tru më të mprehtë.

Sarkazma luan gjithashtu një rol në aftësitë e mbijetesës në shoqëri.

Sarkazma është pjesë e sjelljes njerëzore, kështu që sa më shumë të identifikoheni me të, aq më mirë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top