Ska te ndalur deputetja e Kosoves Dude Balaj sërish ka vendosur te “djeg” Kuvendin, shikoni si ka provokuar…

Ska te ndalur Dude Balaj sërish ka vendosur te “djeg” Kuvendin, shikoni si ka provokuar…Dude Balaj është njëra nga deputetet më të përfoluar në Kuvend. Ajo përfolet për veshjen e saj dhe për linjat trupore që ajo i gëzon.

Në seancën e Kuvendit që është mbajtur sot, ajo sërish ka vendosur t`i çmend të gjithë që ishin në kuvend duke filluar nga kryeministri e me rrallë.Shtypeni me poshte per me shume:

Real Time Web Analytics