Studimi: Ky vaj vr. et 93% të qelizave të kan. cerit të zorrës së trashë në vetëm 2 ditë!

Një trajtim alternativ për ka.ncerin ka ardhur në dritë pasi studime të ndryshme kanë gjetur se është në gjendje të pengojë efektivisht ka.ncerin e zorrës së trashë.

Vaji kokosit është konsideruar për një kohë shumë të gjatë si një kurë natyrale dhe alternativë efektive ndaj trajtimeve farmaceutike dhe ilaçeve.

Megjithëse ka pasur vite përdorimesh tradicionale dhe anekdota për të mbështetur efikasitetin e saj, ka patur shumë pak hulumtime shkencore mbi të. Megjithatë, hulumtimet e reja kanë treguar se vaji i kokosit është një alternativë e mundshme ndaj trajtimit tipik të kancerit të zorrës së trashë.

Sipas një studimi të kryer nga Universiteti Adelaide i Australisë, hulumtuesit zbuluan se acidi laurik, një yndyrë e ngopur që është një nga përbërësit kryesorë të vajit të kokosit, ishte në gjendje të shkatërronte 93% të qelizave të ka.ncerit të zorrës së trashë që u testua ne një periudhë 48- orëshe.

Sipas studimeve, yndyrnat që gjenden në vajin e kokosit “mund të jenë të dobishme në shërimin dhe parandalimin e problemeve si diabeti, osteoporoza, sëmundjet virale (mononukleoza, hepatiti C, herpes etj.), sëmundjet e rrugëve të tëmthit, sëmundja e Kronit dhe kan.ceri. ”

“Janë mallrat që prodhuesit e ushqimit kanë shtyrë konsumatorët e tyre për tridhjetë vjet”, shkruan Bollinger. “Trans-yndyrnat që përmbanin këto ‘ushqime të rreme’ ishin tepër të rrezikshme për gjithë trupin tënd. Sasite e larta të yndyrës, sheqerit dhe karbohidrateve u vendosën nën mikroskop dhe u gjetën fajtorë. ”

Megjithëse pronat e dobishme te kokosit shpesh janë vënë në pikëpyetje për shkak të përmbajtjes së lartë të yndyrës, lloji i yndyrës që përbëhet prej tyre ka bërë që shumica e ekspertëve të shpërfillin këtë ndjenjë dhe përdorimi i saj si një trajtim alternativ ndaj ka.ncerit është ende duke u studiuar.

Ju lutemi të konsultoheni me një mjek përpara se të filloni ndonjë program trajtimi ose të bëni ndonjë rregullim në kujdesin tuaj shëndetësor, dietën dhe / ose mënyrën e jetesës.

Te gjitha shtesat dietike ose produktet ushqyese dhe trajtimet e diskutuara në këtë faqe nuk kanë për qëllim të diagnostikojnë, trajtojnë, parandalojnë ose kurojnë ndonjë sëmundje. Informacioni që gjendet në këtë faqe është për informacione të përgjithshme.

Asgjë që gjendet në këtë faqe nuk është ose do të konsiderohet ose do të përdoret si zëvendësim për këshilla mjekësore, diagnozë ose trajtim mjekësor. Përdoruesit duhet të kërkojnë gjithmonë këshillën e një mjeku me ndonjë pyetje në lidhje me shëndetin ose gjendjen e tyre shëndetësore. Asnjëherë mos e shpërfillni, shmangni ose vononi marrjen e këshillave mjekësore ose duke ndjekur këshillat e një mjeku për shkak të diçkaje që keni parë ose lexuar në këtë faqe.

Ju nuk duhet të mbështeteni në medikamente të shtrenjta për pjesën tjetër të jetës tuaj. Shumica e problemeve shëndetësore shpesh mund të zgjidhet me një dietë të mirë, stërvitje dhe disa superushqime.