Të ftuarit bëjnë kërcimin e paparë në dasmën e Jonidës dhe Besnikut (Video)

Është ndezur në maksimum atmosfera në dasmën e Jonidës dhe Besnikut, një dasmë të cilën mund ta quajmë padyshim më të mirën e vitit.

Nusja, dhëndri dhe të ftuarit janë mbledhur rreth pistës dhe kanë nisur të bëjnë kërcime të papara.

Jonida shfaqet duke kërcyer për qejf teksa fton me rradhë të ftuarit t’i bashkohen për të kërcyer me të.

Mes të ftuarve ka edhe VIP-a të shumtë dhe këtë moment shumë argëtues nga dasma mund ta ndiqni në videon e mëposhtme./Xing.al