U përfol se është ndarë me Big Bastën, Vesa Luma merr këtë vendim

Kohët e fundit kanë qarkulluar thashetheme të shumta në lidhje me Vesa Lumën dhe Big Bastan, duke aluduar se çifti tashmë është ndarë.Krahas gjithë kësaj, Vesa Luma ka mohuar një gjë të tillë duke thënë se ata janë bashkë dhe se kanë shumë mall për njëri-tjetrin dhe është vetëm distanca që i mban të ndarë.

Ka disa muaj që këngëtarja Vesa Luma dhe djali Liani janë zhvendosur në Tiranë pasi Big Basta është zhvendosur në Amerikë. Deri në bashkimin me të Vesa ka ndarë rrugët mes Tiranës e Prishtinës.
Por duket se kësaj pritje i erdhi fundit, pasi në videon e fundit që ka postuar në Instagram Vesa së bashku me Lianin janë nisur për Tailandë ku duket se do të bëjnë pushimet bashkë si familje.

Se kur do të zhvendoset edhe Vesa në Amerikë mbetet të presim dhe të shohim.

Real Time Web Analytics