Connect with us

Vajza bëni kujdes, meshkujt i urrejnë këto gjëra tek ju

Kuriozitete

Vajza bëni kujdes, meshkujt i urrejnë këto gjëra tek ju

Meshkujt rrëfejnë për gjërat që nuk i preferojnë te një vajzë kur janë në lidhje 1- Kur i pyesin ‘çfarë po mendon?’. Meshkujt pëlqejnë të jenë shumë privatë, atyre nuk u vjen mirë kur të…

Meshkujt rrëfejnë për gjërat që nuk i preferojnë te një vajzë kur janë në lidhje

1- Kur i pyesin ‘çfarë po mendon?’. Meshkujt pëlqejnë të jenë shumë privatë, atyre nuk u vjen mirë kur të dashurat përpiqen t’i hyjnë në mendje duke ditur çdo gjë që ata mendojnë. Por mund të vijë edhe prej faktit që meshkujt mendojnë gjëra të cilat mund t’u duken vajzave jo tërheqëse.

2- Shoqet që i kanë inat. Meshkujt absolutisht nuk e kuptojnë përse vajzat mbajnë shoqe të cilat nuk i pëlqejnë dhe vazhdojnë t’i shajnë apo të ankohen pas krahëve për to.

3- Kur gënjejnë për ‘numrin’. Djemtë duan që të dashurat e tyre të jenë të sinqerta për numrin e ish-ëve që kanë pasur, megjithatë asnjë vajzë nuk e bën këtë, e për më tepër edhe djemtë vetë nuk janë të sinqertë për ish-et e tyre. Studimet kanë zbuluar se vajzat e pakësojnë numrin, ndërsa djemtë e rrisin atë.

4- Kur nuk marrin iniciativën. A jemi ne të vetmit që fillojnë shenjat e një dëshire seksuale? – pyesin meshkujt. Është e qartë se dëshira është e përbashkët, por të dashurit ankohen për femrat që nuk e nisin të parat lojën e dashurisë në shtrat.

5- Jam e shëndoshë. Ankimi i përhershëm që meshkujve u ka ardhur në majë të hundës prej të dashurave të tyre. Ata do të preferonin më shumë dikë që e pranon veten dhe që nuk ka nevojë për konfirmim të përhershëm të trupit.

6- Sjellja e keqe ndaj vajzave të tjera. Meshkujve nuk u pëlqen kur vajzat shajnë njëra-tjetrën, kjo sepse ata pëlqejnë çdo vajzë. Është e njëjta gjë me meshkujt që përpiqen të ulin njëri-tjetrin, thjesht nuk funksionon, ndaj kursejeni.

7- Emocionet e tepërta. Një djalë e pëlqen një vajzë që emocionohet, por jo një të dashur që bën ‘mbretëreshën e dramës’. Kjo është një nga gjërat që djemtë do të donin të shmangnin nga të dashurat e tyre.

8- Shpërfillja. Një gjë është e padurueshme për një djalë, dhe kjo është shpërfillja që ndonjëherë vajzat tregojnë ndaj personit që kanë përballë. Nëse jeni në takim me një të dashur të ardhshëm, lëreni mënjanë telefonin.

9- Harresa. Të dashurit e urrejnë kur të dashurat e tyre nuk i kujtojnë ata kur janë larg. Një harresë e tillë konsiderohet si gjëja më e keqe që mund t’ju ndodhë djemve në një lidhje.
10- Orët e tepërta para pasqyrës. Është e qartë se djemtë i duan vajzat e bukura, por do të donin t’i shmangnin orët e gjata para pasqyrës.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top