Connect with us

Banorët torturojnë ujkun (Video)

Kuriozitete

Banorët torturojnë ujkun (Video)

Në një pjesë rurale në Kirgizi, banorët e kanë torturuar ujkun e vetmuar që kishte hyrë në fshatin e tyre.

Filmimi i postuar më poshtë, i tregon ata duke ia lëshuar qentë, teksa një tjetër nuk e lejon atë të sulmojë me anë të një shkopi të gjatë, transmeton Telegrafi.

“Njerëzit janë të egër dhe të pamëshirshme, që kënaqen me dhimbjet e dikujt”, është një koment lidhur me rastin.

Sipas njohësve të kafshëve, ujqit e vetmuar janë kryesisht të vjetër dhe të sëmurë, që humbin rrugën pa dashje.

Ata duhet të kthehen sërish në mal, qoftë edhe me forcë, por jo të torturohen në këtë mënyrë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top