Connect with us

Ish-burri : Nëse të kam prekur unë ty me dorë, mos dalsha më prej këtu(VIDEO)

Kuriozitete

Ish-burri : Nëse të kam prekur unë ty me dorë, mos dalsha më prej këtu(VIDEO)

Ditën e sotme, rubrika “Shihemi në gjyq”, në Tv Klan solli proble matikën mes dy ish-bashkëshortëve. Lindita dhe Agimi janë prindër të 3 djemve dhe për shkak të konfl ikteve vendosën që të divo rcoh eshin.

Lindita thotë se ligjërisht janë divo rcuar para 3 vitesh, por ish-bashkëshorti i saj kishte edhe 4 vjet para divo rcit që ishte larguar nga familja. Agimi shprehet se ata 3 herë janë ndarë dhe janë bashkuar sërish.

Në studio ata hodhën edhe akuza mjaft të rënda në drejtim të njëri-tjetrit.

Lindita thotë se ish-bashkëshorti e ka dhu n uar dhe prandaj e ka deno ncuar edhe në pol ici. Por sipas Agimit kjo nuk është e vërtetë, pasi vetë ish-gruaja e tij e lën donte veten, që të fuste atë në bu rg.

Eni Çobani: Pra pikërisht para 3 vitesh ju jeni divo rcuar ligjërisht, por nga Lindita ka një pretendim që ju kishit dhe 4 vjet përpara që kishit ikur Agim?

Lindita: Para 7 vitesh sepse ish-bashkëshorti pretendonte…

Eni Çobani: Lindita me rradhë të lutem!

Agim: Ne jemi ndarë 3 herë, jemi bashkuar 3 herë!

Eni Çobani: Si?

Agim: Me gjykatë jemi ndarë dhe jemi kthyer prapë në pajtim.

Eni Çobani: Pra keni shkuar 3 herë gjithsej në gjykatë?

Agim: Po!

Lexo Me Shume
Dicka qe mund te ju pelqej..
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top