Vajza nga Fieri lë “me gisht në gojë” Armando Sadikun, publikohet mesazhi

Jemi mësuar të shohim vajza që janë të çmendura pas gutbollistëve, po ky nuk është rasti i tillë.

Një vajzë nga Fieri e ka lënë “me gisht në gojë” futbollistin Armando Sadiku.

Prej ditësh ai i shkruante vajzës në Instagram, por përgjigja që bomberi ka marrë duket se “ia ka thyer zemrën”.

Bluetooth ka publikuar bisedën,  ku Sadiku duket mjaft i interesuar për të folur me vajzën, por nga ana tjetër ajo “nuk ia var fare”.

Përgjigjet që ajo i jep janë mjaft të vakëta dhe duket qartë se nuk shpreh interes për futbollistin.

Real Time Web Analytics