VIDEO+16/ Çfarë ndodh në Malaguf ku britaniket shkojnë për orgji

Mediat britanike i kanë kushtuar shpesh vëmendje ishullit spanjoll të Malagauf ku qindra mijëra britanikë shkojnë për tu harbuar. Me gjithë masat e marra nga policia përdorimi i tepërt i alkoolit ka bërë që në çdo cep të shohësh çifte që bëjnë seks. Kjo më poshtë është video e rradhës e sjellë nga “Daily Mail” ku femra lakuriq vijnë vërdallë nëpër rrugë. Vazhdoni me lajmin duke shtypur LKSCOMën e mëposhtme dhe pas 5 sekondave e keni lajmin poshtë LKSCOMes

 

 

Real Time Web Analytics