Connect with us

Nesër në ‘Rrahje zemre’, Ali i propozon për martesë Ejlulit

Showbiz

Nesër në ‘Rrahje zemre’, Ali i propozon për martesë Ejlulit

Bahari vjen menjëherë në spital, e cila paraqitet gjithë fraktura dhe Ejlul është pikërisht ajo, që do kujdeset për të. Sinan shmang telefonatat e njëpasnjëshme nga celulari i Bahar. Esma bie në dashuri me Alpin, ndërsa Sami ka simpati ndaj saj. Më pas Sami dhe Alp shkojnë në lokalin e Esmës. Ndërkohë Bahari del nga gjendja e saj dhe përmirësohet. Sinani kërcënon Serderin se do ta fusë në burg nëse tregon të vërtetën për kartelën e gjyshes së Ejlulit.

Më pas Zijanuri shprehet falënderues ndaj Ejlulit, pasi kjo e fundit i shpëtoi jetën. Ai gjithashtu e kupton mjaft mirë që Ali dhe Ejlul janë të dashuruar me njëri-tjetrin. Ndërkohë Ali i thotë Ejlulit se është mjaft xheloz për Mehmetin. Më pas Ejlul shikon Mehmetin të dehur jashtë spitalit, ku ai i rrëfen asaj dashurinë që ka për të. Ejlul largohet e nevrikousr dhe ai pëson një krizë në zemër duke e ndjekur nga pas. Sulejmani i tregon Zijanurit se Ejlul është mbesa e gruas që Sinani ka vrarë.

Ali takon Esmën dhe i thotë se është i dashuruar pas Ejlulit. Selim mbështet Ejlulin kur e shikon atë të mërzitur. Serder i tregon të vërtetën Ejlulit. Ali i propozon për martesë Ejlulit duke përdorur një kuti kremi, që ai ia kishte dhuruar para shumë vitesh. Sinan dhe Sulejman punësojnë dikë që tё vrasë Serderin. Serderi merr në telefon Ejlulin dhe i thotë se raporti i gjyshes së saj është ndryshuar.

Lexo Me Shume
Dicka qe mund te ju pelqej..
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Showbiz

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top