Connect with us

Mjekët rrethojnë fëmijën e vdekur, arsyeja do t’ju pikëllojë (Foto)

Kuriozitete

Mjekët rrethojnë fëmijën e vdekur, arsyeja do t’ju pikëllojë (Foto)

Të gjithë fëmijët 11 vjeçarë ëndërrojna lodrave dhe pajisje të tjera të teknologjisë të shtrenjta, por jo ky djalë. Ai ëndërronte të shpëtonte të tjerët, nëse ai do të kishte një shans. Liang Yaoyi ishte një djalë shumë i lumtur dhe inteligjente. Donte të bëhej një mjek. Por një ditë ai ndjeu një dhimbje të mprehtë në kokën e tij. […]

Të gjithë fëmijët 11 vjeçarë ëndërrojna lodrave dhe pajisje të tjera të teknologjisë të shtrenjta, por jo ky djalë. Ai ëndërronte të shpëtonte të tjerët, nëse ai do të kishte një shans.

Liang Yaoyi ishte një djalë shumë i lumtur dhe inteligjente. Donte të bëhej një mjek. Por një ditë ai ndjeu një dhimbje të mprehtë në kokën e tij. Kur ai dhe nëna e tij shkuan në spital ata u përballën me lajmin e tmerrshëm: Liang kishte kancer në tru.

Mjekët pranuan se faza e kancerit ishte e pashërueshme. Kur djali i varfër dëgjoi të gjitha ato, ai i tha nënës së tij:

“Ka kaq shumë njerëz të mëdhenj në këtë botë. Unë dua të bëj diçka për ta. Unë dua të dhuroj organet e mia të shëndosha për ata që do të kenë nevojë!”

Pas vdekjes së Liang, mëlçia dhe veshkat e tij janë dhuruar për njerëzit që nuk do të mbijetonin pa këtë transplant.

Kur trupi i Liang u dërgua poshtë korridorit të spitalit, të gjithë mjekët ishin ngrirë në një hark të thellë në kujtesën e tij

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top