Connect with us

Vetëm 1 në 100 persona mund t’i gjejnë 4 kafshë në këtë foto, ja cilat janë ato

Kuriozitete

Vetëm 1 në 100 persona mund t’i gjejnë 4 kafshë në këtë foto, ja cilat janë ato

Vetem një peizashi piktoresk një sy i pastërvitur nuk mund të vërejë asgjë më shumë. Në pamje të parë ju mund të shihni një shtëpi, një pemë, një gardh po kurrësesi nuk mund të dalloni…

Vetem një peizashi piktoresk një sy i pastërvitur nuk mund të vërejë asgjë më shumë.

Në pamje të parë ju mund të shihni një shtëpi, një pemë, një gardh po kurrësesi nuk mund të dalloni 4 kafshë pa u fokusuar në fotografi.

Në fotografinë e mëposhtme fshihen 4 kafshë

1. Lepuri

2. Foka

3. Majmuni

4. Gomari

Testoni aftësitë e perceptimit vizual dhe klikoni në faqen e dytë për të parë ku fshihen kafshët.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top