Connect with us

Gëzoni jetimët në ditën e gëzimit

Kuriozitete

Gëzoni jetimët në ditën e gëzimit

OJQ Islamic Relief në Kosovë, përmes kampanjës:

Gëzo jetimët në ditën e gëzimit – dhuroni dhuratën e Bajramit për fëmijët jetim dhe të Hospitalizuar në ditën e bajramit, me datë 24 dhe 25 Qershor, ka për synim përkrahjen psiko-sociale për fëmijët jetim dhe ata të cilët në këtë ditë feste janë të shtrirë në spital. Shpërndarja do të bëhet për 1000 fëmijë.

Motoja e Islamic Relief në Kosovë është: bëni të lumtur dhe ndani gëzimin me fëmijët të cilëve në këtë ditë u mungojnë shumë gjëra të dashura për ta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top