Connect with us

Si ndikojnë femrat inteligjente në jetën e një mashkulli

Kuriozitete

Si ndikojnë femrat inteligjente në jetën e një mashkulli

Nëse inteligjenca nuk është krye të listës të gjërave që kërkoni tek një femër, atëherë këtë karakteristikë duhet ta vendosni të parën, sepse hulumtimet e reja tregojnë se të pasurit një gruaje inteligjente mund t’ju bëjë të jetoni më gjatë. Inteligjenca dhe bukuria për një kohë të gjatë janë konsideruar si kombinimi fenomenal te një […]


Nëse inteligjenca nuk është krye të listës të gjërave që kërkoni tek një femër, atëherë këtë karakteristikë duhet ta vendosni të parën, sepse hulumtimet e reja tregojnë se të pasurit një gruaje inteligjente mund t’ju bëjë të jetoni më gjatë.
Inteligjenca dhe bukuria për një kohë të gjatë janë konsideruar si kombinimi fenomenal te një partner, por tani ekspertët pohojnë se ky kombinim mund të jetë fenomenal edhe për shëndetin tuaj, si dhe t’i parandalojë sëmundjet si çmenduria.

Shkencëtarët kanë ardhur në këtë përfundim pas eksperimenteve të shumta me binjakë identikë, ku kishin parë se ata të cilët martoheshin me femra inteligjente ishin më pak të prirë të vuajnë nga çmenduria.

Profesori i shëndetit mendor në Kolegjin e Mjekësisë dhe Shkencave, Lawrence Whalley ka shpjeguar:“Meshkujve asnjëherë nuk u tregojnë se çfarë duhet të bëjnë për të jetuar më gjatë, dhe kjo është të martohen me femra inteligjente. Nuk ka ilaç më të mirë për çmendurinë, sesa një grua inteligjente”. /Lajmi.net/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top