Connect with us

Bleu shalqin në treg, por kur e hap mbeti pa fjalë

Kuriozitete

Bleu shalqin në treg, por kur e hap mbeti pa fjalë

Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer nga tregu, pasi ka parë që fruti i saj i preferuar nuk ishte siç ajo mendonte. Gruaja pasi ka mbërritur në shtëpi, ka prerë shalqirin, por…


Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer nga tregu, pasi ka parë që fruti i saj i preferuar nuk ishte siç ajo mendonte. Gruaja pasi ka mbërritur në shtëpi, ka prerë shalqirin, por ka mbetur e befasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë.
Ajo që e la më shumë të habitur ishte shija e shalqirit, e cila ishte jashtëzakonisht e mirë. Shalqni me ngjyrë të verdhë, është një nga frutat më të kërkuar dhe më të pëlqyer ne botë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kuriozitete

Me te lexuarat

Te ndryshme

Facebook

To Top