Këngëtari i famshëm shqiptar flet pa doreza: Gruaja ime bëhet xheloze për Eli Farën

Prej thuajse dy dekadash, ajo është jo vetëm një nga zërat më të mirë të skenës shqiptare, por edhe një prej femrave më të hijshme e më joshëse.

Ndonëse vitet kalojnë, duket se koha për Eli Farën ka mbetur në vend dhe kjo mesa duket është shkak për xhelozi nga femrat e tjera.

Të paktën kështu ka rrëfyer së fundmi në emisionin “Shiko kush luan” këngëtari i mirënjohur shqiptar Bujar Qamili.

I pyetur gjatë lojës se cila është këngëtarja për të cilën bashkëshortja e tij bëhet xheloze, Qamili nuk ka ngurruar të zbulojë se ajo është Eli Fara.

Real Time Web Analytics